London – a kripto-világ elitkonferenciáján jártunk…

 • London1
 • London2
 • London3
 • London4
 • London5
 • London6
 • London7
 • London8

London – a kripto-világ elitkonferenciája, 2018. szeptember

WBF - a rövidítés most kivételesen nem a világ egyik legnagyobb boxszervezetére utal, hanem a World Blockchain Forum rendezvényre. Bár kétségtelen, hogy a londoni konferencián a kriptovilág “nehézsúlyú” és “világklasszis” szereplői vettek részt... Exkluzív helyszín, világhírű előadók, aktuális témák, nagyszerű konferencia.

A kriptovilág krémje Londonban, a Temze partján lévő Old Billingsgate épületében találkozott 2 napra, ahol naprakész előadásokat hallhattunk rendkívül kompetens előadóktól. Találkozhattunk nagybefektetőkkel, blokklánc-szakértőkkel, ICO-projekttulajdonosokkal, kripto-hírportálok illetve kormányhivatalok képviselőivel is.

Előadó volt többek közt Nick Spanos, aki 2013-ban megalapította a Bitcoin Center-t New York-ban, a tő zsde (NYSE) szomszédságában. Előadásában elmondta, hogy a bitcoin-t már több százszor eltemették már a különböző hírportálok, de ezzel szemben ő hatalmas jövőt lát benne. A konferencián beszélt Roger Ver is, akit csak Bitcoin Jézusnak hívnak az iparágban, hiszen amellett, hogy a Bitcoin első befektetője volt, ma már nemcsak a nyereségből elsőként vett Lamborghini tulajdonosaként tekintenek rá, hanem inkább az első generációs kriptovállalkozások és tőzsdék alapítójaként és angyal-befektetőjeként (bitcoin.com, bitpay.com, kraken.com). Sean Walsh - aki az egyik legnagyobb amerikai kripto-bányászcég tulajdonosa - pedig előadásában beszélt a Bitcoin múltjáról, jelenéről és jövőbeli fejlődéséről. Szerinte nem a kriptopénz elterjedése a kérdés, hanem annak a módja és a gyorsasága.

Érdekes színfoltja volt a konferenciának Bermuda országa, aki a nemzeti fejlesztési ügynökségén keresztül mutatkozott be, s miniszterük előadása nemcsak a bermuda-i nemzeti viselet miatt volt lenyűgöző , hanem megtudhattuk, hogy saját ICO-kat szabályozó törvénnyel, a legmodernebb banki szabályozó rendszereivel és felügyelő hatóságával miért számít jelenleg a fintech és a kriptovilág központjának.

A konferencián bemutatkoztak új ICO projektek is, akik közül a legjobb hármat a szakmai zsűri is díjazta egyenként 50 ezer dollárral. Érdekes volt látni, hogy a tengerbiológiától kezdve a vagyonkezelésig és az energia-gazdálkodásig mennyire széles körben kezdték el alkalmazni az ICO-k a blokklánc technológiát, a tokenizálást, illetve az “okos szerződéseket” (smart contracts).

Az előadások mellett unpanel-beszélgetések is voltak, melyek során egy-egy témát 3-4 szakember vitatott meg többféle aspektusból.

A konferencia kiváló alkalmat adott látni a kriptovilág elitjét, naprakész előadásokat hallgatni abszolút kompetens szakemberektől, új projekteket megismerni, illetve kapcsolatokat építeni és érdekes emberekkel megismerkedni a világ minden tájáról. Motiváló légkörben, exkluzív körülmények között felejthetetlen két napot tölthettünk el!

Ha szeretne többet tudni a konferenciáról vagy csak érdekli a bitcoin, mint befektetés, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakértőink várják érdeklődését!

Kapcsolat

Telefon: +36 7373-934 E-mail: info@bitcoinkepzes.hu

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Település (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom. Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

  Comments are closed.