Bitcoin kereskedés

 

Bitcoin tartás hosszú távon

Hisszük, hogy a blokklánc alapú technológia megjelenése egy legalább akkora felfedezés, mint az 1990-es évek elején az internet megjelenése. A világháló az információk megosztására jött létre, melynek segítségével könnyen tudunk megosztani egymással képeket, dokumentumokat, s egyéb file-okat. Ezzel a technológiával viszont értékeket (pénz, értékpapír, tulajdonjog stb.) nem vagyunk képesek küldeni egymást közt, ezekhez korábban mindig szükség volt egy megbízható harmadik fél, pl. egy pénzátutalás esetén egy bank bevonására. A blokklánc technológia forradalmi újítása viszont lehetővé teszi az értékek küldését felhasználó és felhasználó között, harmadik fél közbeiktatása nélkül. Így például digitális pénzek használatával - a hagyományos banki utalásokhoz képest - szinte ingyen, s szinte azonnal tudunk a világon bárhonnan, bárhova, bármikor pénzt küldeni.

Hisszük, hogy ez a folyamat a világ meghatározó trendjei közé tartozik, vagyis ugyanolyan egyértelmű, hogy 3-5 év múlva több kriptovaluta-tranzakció lesz, mint ma; mint ahogy az is egyértelmű hogy 3-5 év múlva több elektromos autó lesz az utakon, mint manapság. Vagyis a világ ebbe az irányba halad, ezért nem érdemes kimaradni ebből a folyamatból!

Ezért bízunk nagyon a bitcoin és a nagyobb kriptovaluták hosszú távú árfolyam-emelkedésében, vagyis megéri tartani digitális pénzben a megtakarításaink egy részét!

 

Hogy működik a bitcoin kereskedés?

Ma már több mint ezer féle kriptovaluta létezik, melyek közös jellemzője, hogy árfolyamuk nagyon ingadozik. A bitcoin árfolyama hosszú távon nagyot emelkedhet a növekvő kereslet és a szűkülő kínálat miatt, rövid távon azonban az árfolyam hektikusan követi a piaci jó és rossz híreket egyaránt. Ezeket a mozgásokat egy jó trader, egy jó kereskedő hatékonyan ki tudja használni, s szép profitot tud realizálni a különböző kriptovaluták egymással (és a hagyományos pénzekkel) szembeni árfolyam-mozgásából. A nagyobb volatilitás csak megkönnyíti a jó treder dolgát! A kereskedésre ma már nagy nemzetközi kriptovaluta-tőzsdék kínálnak hatékony lehetőséget, így más dolgunk nincs, csak egy jó trader-t kell találnunk…

A legjobb trader a kriptopénzek piacán

A legjobb trader megtalálása azonban nem egyszerű, egy sor kérdés merül fel. Kire merem rábízni a pénzemet? Ki az aki a legjobb döntéseket hozza? Ki az akinek azonos az érdeke velem?

Válaszokat keresve határozott véleményünk szerint a legjobb trader a Mesterséges Intelligencia, vagyis egy kereskedő robot. Miért?

Előre beprogramozott algoritmus szerint működik.

Érzelemmentesen és gyorsan dönt.

Nem fárad el, nem lesz beteg, nincs rossz napja.

Nem teszi zsebre a pénzünket.

Bitcoin kereskedési megoldás

Az általunk tesztelt és jelenleg is használatban lévő kereskedési robotok előnyei:

Bizonyos összeghatár felett az ügyfél a saját tőzsdei számláján tartja mindvégig a kereskedésre szánt pénzt, vagyis ezt nem kell egy külső cégnek elutalnia. Mindvégig Ön a saját számláján tartja a pénzét! Ehhez a számlához kapcsolódnak kereskedési robotjai API kapcsolattal.

A legnagyobb kriptotőzsdék támogatottak, például: Bittrex, Binance, Kraken, Bitstamp, Bitfinex, Okex, Hitbtc. A tőzsdék egyikén, a saját számláján lévő pénzzel tud kereskedni. Mi a Binance-t használjuk és ajánljuk szívesen, itt tud tőzsdei számlát nyitni a Binance-en.

A pénz feletti teljes kontroll az Öné, Ön dönti el, mikor nyúl a tőkéjéhez. Ebből következően a pénze nincs lekötve, abból bármikor bármennyit kivehet, hiszen az Öné. A kereskedési robotok csak tranzakciókat bonyolítanak le, egyébként nem férnek hozzá a pénzéhez, utalást nem tudnak indítani.

A kockázatvállalási szintet és a célokat egy szakemberrel határozzák meg közösen, melyet követően személyre szólóan kerül finomhangolásra a kereskedési stratégia.

A kereskedéssel Önnek nincs teendője, a rendszer automatizált, a robotok teszik a dolgukat. Természetesen a szakemberek folyamatosan figyelik és kontrollálják a mesterséges intelligencia működését. Ha szükséges, manuálisan bele is avatkoznak.

A kereskedés a hozam-megosztás elvén működik, azaz a megtermelt nyereségen osztozik Ön és a kereskedő cég. Ez havonta történik, ezért folyamatosan látja az eredményeket. Így a robotok is abban érdekeltek, hogy minél nagyobb legyen az Ön nyeresége!

Az elmúlt egy évre visszatekintve a robotok átlag feletti növekményt termeltek havonta!

A bitcoinkepzes.hu honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ezek az adatok saját befektetésünkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is

A szoftverek fejlesztője a P.L.A. Consultuting OÜ cég Észtországból, mely több éves tapasztalattal rendelkezik a kriptopiacon.
Az oldalunkon bemutatott kereskedési megoldás kondíciói megegyeznek a P.L.A. Consultuting OÜ hivatalos kondícióival. A bitcoinkpezes.hu a P.L.A. Consultuting OÜ hivatalos magyarországi szerződéses partnere. Természetesen mi extra tudást és támogatást biztosítunk!

  Adja meg nevét (kötelező)
  Adja meg e-mail címét (kötelező)
  Adja meg telefonszámát (kötelező)
  Adja meg települését (kötelező)
  Ide írhatja kérdését, üzenetét.

  Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom. Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

  Magyar nyelvű Support és személyes kapcsolattartás

  Amennyiben rajtunk keresztül rendeli meg a P.L.A. Consultuting OÜ bitcoin kereskedési programját, teljeskörű magyar nyelvű telefonos és e-mail ügyfélszolgálattal állunk rendelkezésére. Segítünk a regisztrációban, vagy a kereskedés során felmerülő kérdések, technikai részletek megválaszolásában és az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában.Ez Önnek semilyen plusz kiadást nem jelent, a rajtunk keresztül megrendelt bitcoin kereskedési program kondíciói azonosak a P.L.A. Consultuting OÜ csomagjaival.

  Ha kérdése van, vagy érdekli egyik ajánlatunk hívjon minket, vagy kérjen tájékoztatást a "Tájékoztatást kérek" gomb segítségével. Ez esetben visszahívjuk telefonon rövid időn belül és egy részletes tájékoztató csomagot is küldünk a megadott e-mail címére a bitcoin kereskedési programról.

  Miben leszünk a partnerei?

  Gyakorlati tapasztalatok megosztása a kriptovalutákkal kapcsolatban.

  Segítünk, hogy melyik váltókkal jár a legjobban, hol és hogyan tud kedvezően váltani akár oda-vissza a hagyományos pénzek és a digitális pénzek között.

  Megmutatjuk az online pénztárcák közti különbségeket, s segítünk a választásban.

  Ha bankkártyát szeretne a tárcájához, akkor mutatunk rá megoldást.

  Összehasonlítjuk Önnek a bányászcégeket, s mutatjuk a különbségeket.

  Teljes magyar nyelvű ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére.

  Mögöttünk nemcsak lelkes kriptovaluta rajongók állnak, hanem komoly pénzügyi szakemberek, tanácsadók, szakértők. Így állunk rendelkezésre akár komplett befektetési portfolióval kapcsolatos kérdésekben is. Szakmai partnerünk a penz-navigator.hu.

  SÁGI PÉTER

  Sági Péter pénzügyi elemző az Ön személyes kriptovaluta tanácsadója

  Sági Péter MBA végzettségű pénzügyi szakközgazdász, pénzügyi tervező, független pénzügyi szaktanácsadó, cégvezető. Emellett a Minősített Pénzügyi Tervezők Szakmai Egyesületének egyik alapítója és korábban szabályzati bizottságának elnöke. Ismereteit folyamatosan bővíti, frissíti nemzetközi konferenciákon, ahol nem kisebb pénzügyi szereplőkkel találkozik, kerekasztal beszélgetések során mint, például a chicagó-i tőzsde elnöke.

  Ennek köszönhetően kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel és nemzetközi szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, illetve tagja a világ vezető pénzügyi tervező szövetségének, az amerikai FPA-nek (Financial Planning Association - www.fpanet.org). Fiatal kora ellenére nagyon elismert a szakmájában és nagy gyakorlattal rendelkezik több száz magán és több tucat vállalati ügyfele kapcsán.

  Óriási kihívásnak tartja a magyarországi pénzügyi kultúra fejlesztését, ezért rendszeresen tart előadásokat nemcsak főiskolákon, egyetemeken, hanem a nagy nyilvánosság előtt is. Emellett több folyóirat és újság pénzügyi szakértője. A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) tagja, a penz-navigator.hu portál alapítója és vezető pénzügyi tanácsadója, s a Pénzakadémia Alapítvány elnöke.

  Sági Péter az utóbbi években aktívan foglalkozik a kriptovaluták piacával. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszert épített fel, hogy extrán jövedelmező minőségi és biztonságos kriptovaluta bányászati-, vásárlási és kereskedelmi szolgáltatásokkal és tanácsokkal láthassa el ügyfeleit, a kriptovaluták robbanásszerű ütemben növekvő piacán.

   

  Töltse ki az alábbi mezőket ha szeretné, hogy felvegyük Önnel személyesen a kapcsolatot!

   Adja meg nevét (kötelező)
   Adja meg e-mail címét (kötelező)
   Adja meg telefonszámát (kötelező)
   Adja meg települését (kötelező)
   Ide írhatja kérdését, üzenetét.

   Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom. Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

   Tájékoztatás a bitcoin kereskedési csomagjainkról

   Ha kérdése van, vagy érdekli egyik ajánlatunk hívjon minket, vagy kérjen tájékoztatást a "Tájékoztatást kérek" gomb segítségével. Ez esetben visszahívjuk telefonon rövid időn belül és egy részletes tájékoztató csomagot is küldünk a megadott e-mail címére, bitcoin kereskedési csomagjainkról.

   Bitcoin kereskedési megoldás

   Az általunk tesztelt és jelenleg is használatban lévő kereskedési robotok előnyei:

   Bizonyos összeghatár felett az ügyfél a saját tőzsdei számláján tartja mindvégig a kereskedésre szánt pénzt, vagyis ezt nem kell egy külső cégnek elutalnia. Mindvégig Ön a saját számláján tartja a pénzét! Ehhez a számlához kapcsolódnak kereskedési robotjai API kapcsolattal.

   A legnagyobb kriptotőzsdék támogatottak, például: Bittrex, Binance, Kraken, Bitstamp, Bitfinex, Okex, Hitbtc. A tőzsdék egyikén, a saját számláján lévő pénzzel tud kereskedni. Mi a Binance-t használjuk és ajánljuk szívesen, itt tud tőzsdei számlát nyitni a Binance-en.

   A pénz feletti teljes kontroll az Öné, Ön dönti el, mikor nyúl a tőkéjéhez. Ebből következően a pénze nincs lekötve, abból bármikor bármennyit kivehet, hiszen az Öné. A kereskedési robotok csak tranzakciókat bonyolítanak le, egyébként nem férnek hozzá a pénzéhez, utalást nem tudnak indítani.

   A kockázatvállalási szintet és a célokat egy szakemberrel határozzák meg közösen, melyet követően személyre szólóan kerül finomhangolásra a kereskedési stratégia.

   A kereskedéssel Önnek nincs teendője, a rendszer automatizált, a robotok teszik a dolgukat. Természetesen a szakemberek folyamatosan figyelik és kontrollálják a mesterséges intelligencia működését. Ha szükséges, manuálisan bele is avatkoznak.

   A kereskedés a hozam-megosztás elvén működik, azaz a megtermelt nyereségen osztozik Ön és a kereskedő cég. Ez havonta történik, ezért folyamatosan látja az eredményeket. Így a robotok is abban érdekeltek, hogy minél nagyobb legyen az Ön nyeresége!

   Az elmúlt egy évre visszatekintve a robotok átlag feletti növekményt termeltek havonta!

   A bitcoinkepzes.hu honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ezek az adatok saját befektetésünkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is

    

   A szoftverek fejlesztője a P.L.A. Consultuting OÜ cég Észtországból, mely több éves tapasztalattal rendelkezik a kriptopiacon.
   Az oldalunkon bemutatott kereskedési megoldás kondíciói megegyeznek a P.L.A. Consultuting OÜ hivatalos kondícióival. A bitcoinkpezes.hu a P.L.A. Consultuting OÜ hivatalos magyarországi szerződéses partnere. Természetesen mi extra tudást és támogatást biztosítunk!