Tárcák – Kártyák – Tőzsdék

A kriptovalutákkal való napi cash menedzsmenthez szükségünk van egy un. online pénztárcára, amiben tárolni tudjuk kriptopénzeinket, szükségünk lehet váltókra, a tőzsdei kereskedéshez tőzsdékre, illetve ha a hétköznapi vásárlásokat akarjuk digitális fizetőeszközzel teljesíteni, annak a legegyszerűbb módja, ha azt debit kártyákkal tesszük meg. Ezen az oldalon összegyűjtöttük azokat a konkrét szolgáltatókat, akiket mi is teszteltünk és elégedetten használunk.

A legjobb tárcák

Kriptopénzeinket un. online pénztárcában tudjuk tárolni, innen tudunk bitcoin-t vagy más digitális pénzt küldeni, s ide tudunk ugyanígy kapni is. Az online tárcák közt vannak egyszerűbbek, melyeket akár egy emailcímmel vagy egy okostelefon applikációval létrehozhatunk, s nem igényelnek ügyfélazonosítást, míg vannak olyanok is, amik kéri az igazolványfeltöltéssel történő verifikálást. Az online tárcáknál fontosak a magas szintű biztonsági beállítások, s ezek a legjobbak a napi szintű kriptopénz küldéshez/fogadáshoz, de ha kriptopénzeinket hosszú távon tartani (HODL) szeretnénk, akkor ehhez használhatunk hardware tárcát is, amely képes az offline tárolásra. Ehhez kérje szakértői segítségünket!

Nagyon elégedettek vagyunk a svájci XAPO tárcájával, mely nemcsak egy tárca, hanem azon belül pár kattintással váltani is tud kripto és hagyományos pénz közt. Itt tud tárcát nyitni a XAPO-nál. Nagyon jó a WIREX tárcája is, mely egy brit cég, s bankkártyát is elérhetőve tesz a tárcához. Itt tud tárcát nyitni a WIREX-nél. Szívesen ajánljuk még a SPECTROCOIN-t, melyen belül szintén népszerű a váltási funkció. Itt tud tárcát nyitni a SPECTROCOIN-nál.

A legjobb tárca kiválasztásához kérje szakértő segítségünket!

A legjobb kártyák

Ha bitcoin-nal szeretnénk fizetni a hétköznapok során termékekért vagy szolgáltatásokért, akkor ezt megtehetjük direktben ott, ahol az üzlet bitcoin-elfogadóhely is, s ekkor egyszerűen az okostelefonnal átküldjük a kereskedőnek a vételárat az ő tárcájába. Egy jóval szélesebb termék- és szolgáltatási kör, gyakorlatilag minden elérhető, ha bitcoin-alapú bankkártyával rendelkezünk. Ezek többnyire a jól ismert Mastercard vagy Visa típusú un. debit kártyák, melyek mögött ebben az esetben nem egy banki folyószámla áll, hanem a kripto-pénztárcánk. Így ahol bankkártyával lehet fizetni, ott ilyen módon tudunk bitcoin-nal is vásárolni vagy akár ATM-ből hagyományos pénzt felvenni.

Kiemelkedően jó a WIREX bitcoin alapú kártyája, mely egy brit cég, s a VISA rendszerét használja. Ez közvetlenül a kripto-tárcával van összekapcsolva. Itt tud regisztrálni a WIREX-hez. Sok elismerést kapott az elmúlt időszakban egy másik brit cég is, a REVOLUT, mely Mastercard típusú bankkártyája hagyományos pénzek kezelésére alkalmas, s azon belül lehet azokat kriptopénzekre átváltani és vissza. Itt tud regisztrálni a REVOLUT-hoz. Mellettük elégedettek vagyunk az ADV CASH rendszerével is, amely kártya szintén Mastercard, s ők a kártyára utalt bitcoin-t egyből átváltják euróra vagy dollárra, s így tudunk költeni belőle kártyás vásárlással vagy hozzájutni ATM készpénzfelvétellel. Itt tud regisztrálni a ADV CASH-hez.

A legjobb kártya kiválasztásához kérje szakértő segítségünket!

A legjobb tőzsdék

Ma már több, mint ezer féle kriptovaluta létezik, s folyamatosan jelennek meg újak és újak, melyek szervezett kereskedési lehetőségei az un. kriptotőzsdéken érhetőek el. Ezeket a platformokat nagy nemzetközi cégek üzemeltetik, s hasonlóan az értékpapírtőzsdékhez, itt is lehet az árfolyamokat folyamatosan figyelni, s adni-venni vagy akár stop-loss megbízásokat adni.

Az egyik legnagyobb tőzsde a BINANCE, kínai alapítású, de jelenleg több országban van már jelen, mi nagy elégedettséggel használjuk. Itt tud számlát nyitni a BINANCE-en.A San-Francisco-ban székelő Coinbase szintén a világ legnagyobbjai közé tartozik. Itt tud számlát nyitni a COINBASE-en. Szívesen ajánljuk még a nagy és elismert szolgáltatóként működő Crypto.com platformot. Itt tud számlán nyitni a CRYPTO.COM felületen.

A legjobb tőzsde kiválasztásához kérje szakértő segítségünket!

A legjobb online pénzügyi szolgáltatók

Van több olyan hagyományos pénzekkel foglalkozó online pénzügyi szolgáltató, aki nem minősül banknak, hiszen nem foglalkoznak hitelezéssel vagy befektetésekkel, hanem kizárólag fizetési rendszereket üzemeltetnek, s utalásokkal, vásárlásokkal, kártyákkal foglalkoznak. Ezek nagy előnye a banki működéssel szemben, hogy rendkívül költséghatékonyak, mert szinte csak bejövő és kimenő pénzmozgásokat, deviza-átváltásokat és kártyás vásárlási tranzakciókat kezelnek.

A PAYSERA egy litván szolgáltató, nagyon megbízható a rendszerük, ők VISA kártya mellett saját IBAN bankszámlaszámot is adnak ügyfelüknek. Itt tud regisztrálni a PAYSERA-hoz. Nagyon elégedettek vagyunk a WISE rendszerével is, ők Mastercard-dal dolgoznak, szintén saját IBAN számlaszámot kap az ügyfél. Itt tud regisztrálni a WISE-hoz. Az ADV CASH is egy online pénzügyi szolgáltató, az ő rendszerük is sokoldalú, jók a tapasztalataink velük is. Itt tud regisztrálni a ADV CASH-hez.

A legjobb online pénzügyi szolgáltató kiválasztásához kérje szakértő segítségünket!

A legjobb váltók

Megismertünk több olyan online szolgáltatót, akik váltóként működnek, azaz egyik pénzügyi szolgáltató és a másik közt kedvezően átváltják a pénzünket, vagy pedig akár egyik kriptopénzből az egyik tárcánkból kérhetünk átváltást egy másik kriptopénzre egy másik tárcánkba. Vagyis nagyon sokoldalú átváltási lehetőségeket tudunk általuk használni.

A CHANGELLY egy főleg kripto és kripto közti átváltásban kiemelkedő szolgáltató, melynek felhasználóbarát rendszerével is nagyon elégedettek vagyunk. Itt tud regisztrálni a CHANGELLY-hez.

A legjobb online váltók kiválasztásához kérje szakértő segítségünket!

A bitcoinkepzes.hu honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ezek az adatok saját befektetésünkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is.

  Adja meg nevét (kötelező)
  Adja meg e-mail címét (kötelező)
  Adja meg telefonszámát (kötelező)
  Adja meg települését (kötelező)
  Ide írhatja kérdését, üzenetét.

  Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom. Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

  Magyar nyelvű Support és személyes kapcsolattartás

  Amennyiben rajtunk keresztül regisztrál bármelyik fenti szolgáltatóhoz, teljeskörű magyar nyelvű telefonos és e-mail ügyfélszolgálattal állunk rendelkezésére. Segítünk a regisztrációban, vagy a kereskedés során felmerülő kérdések, technikai részletek megválaszolásában és az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában. Ez Önnek semmilyen plusz kiadást nem jelent, a rajtunk keresztüli regisztráció feltételei azonosak a szolgáltatók honlapján kínált regisztráció feltételeivel.

  Ha kérdése van, vagy érdekli egyik ajánlatunk hívjon minket, vagy kérjen tájékoztatást a "Tájékoztatást kérek" gomb segítségével. Ez esetben visszahívjuk telefonon rövid időn belül és egy részletes tájékoztató csomagot is küldünk a megadott e-mail címére.

  Miben leszünk a partnerei?

  Gyakorlati tapasztalatok megosztása a kriptovalutákkal kapcsolatban.

  Segítünk, hogy melyik váltókkal jár a legjobban, hol és hogyan tud kedvezően váltani akár oda-vissza a hagyományos pénzek és a digitális pénzek között.

  Megmutatjuk az online pénztárcák közti különbségeket, s segítünk a választásban.

  Ha bankkártyát szeretne a tárcájához, akkor mutatunk rá megoldást.

  Összehasonlítjuk Önnek a bányászcégeket, s mutatjuk a különbségeket.

  Teljes magyar nyelvű ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére.

  Mögöttünk nemcsak lelkes kriptovaluta rajongók állnak, hanem komoly pénzügyi szakemberek, tanácsadók, szakértők. Így állunk rendelkezésre akár komplett befektetési portfolióval kapcsolatos kérdésekben is. Szakmai partnerünk a penz-navigator.hu.

  SÁGI PÉTER

  Sági Péter pénzügyi elemző az Ön személyes kriptovaluta tanácsadója

  Sági Péter MBA végzettségű pénzügyi szakközgazdász, pénzügyi tervező, független pénzügyi szaktanácsadó, cégvezető. Emellett a Minősített Pénzügyi Tervezők Szakmai Egyesületének egyik alapítója és korábban szabályzati bizottságának elnöke. Ismereteit folyamatosan bővíti, frissíti nemzetközi konferenciákon, ahol nem kisebb pénzügyi szereplőkkel találkozik, kerekasztal beszélgetések során mint, például a chicagó-i tőzsde elnöke.

  Ennek köszönhetően kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel és nemzetközi szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, illetve tagja a világ vezető pénzügyi tervező szövetségének, az amerikai FPA-nek (Financial Planning Association - www.fpanet.org). Fiatal kora ellenére nagyon elismert a szakmájában és nagy gyakorlattal rendelkezik több száz magán és több tucat vállalati ügyfele kapcsán.

  Óriási kihívásnak tartja a magyarországi pénzügyi kultúra fejlesztését, ezért rendszeresen tart előadásokat nemcsak főiskolákon, egyetemeken, hanem a nagy nyilvánosság előtt is. Emellett több folyóirat és újság pénzügyi szakértője. A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) tagja, a penz-navigator.hu portál alapítója és vezető pénzügyi tanácsadója, s a Pénzakadémia Alapítvány elnöke.

  Sági Péter az utóbbi években aktívan foglalkozik a kriptovaluták piacával. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszert épített fel, hogy extrán jövedelmező minőségi és biztonságos kriptovaluta bányászati-, vásárlási és kereskedelmi szolgáltatásokkal és tanácsokkal láthassa el ügyfeleit, a kriptovaluták robbanásszerű ütemben növekvő piacán.

  Töltse ki az alábbi mezőket ha szeretné, hogy felvegyük Önnel személyesen a kapcsolatot!

   Adja meg nevét (kötelező)
   Adja meg e-mail címét (kötelező)
   Adja meg telefonszámát (kötelező)
   Adja meg települését (kötelező)
   Ide írhatja kérdését, üzenetét.

   Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom. Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

   Tájékoztatás szolgáltatásainkról

   Ha kérdése van, vagy érdekli egyik ajánlatunk hívjon minket, vagy kérjen tájékoztatást a "Tájékoztatást kérek" gomb segítségével. Ez esetben visszahívjuk telefonon rövid időn belül és egy részletes tájékoztató csomagot is küldünk a megadott e-mail címére.