Start csomag

Jelentkezzen 90 perces konzultációra

Ezen a személyes vagy skype-on történő konzultáción megosztjuk Önnel a kriptovalutákkal kapcsolatos legfontosabb ismereteket, megmutatjuk Önnek, hogyan érhet el kiemelkedő profitot kriptovaluta befektetéssel és egyéb ezzel kapcsolatos kérdéseire is választ adunk.

Most mindezt 33%-os kedvezménnyel veheti igénybe. A konzultáció 29900 Ft helyett csupán 19900 Ft-ba kerül.

A konzultáció nem minősül pénzügyi oktatásnak, befektetési tanácsnak, ajánlásnak. Célunk az Ön kriptopiaci ismereteinek bővítése, gyakorlati tapasztalatok átadása, hogy felkészültebben hozhassa meg pénzügyi döntéseit.

Ajándék: Ha részt vesz a konzultáción, elküldjük Önnek a "Mi az a három kérdés, amire feltétlenül tudnia kell a választ, ha kriptovalutákkal akar nyereséget elérni?" című tanulmányt.

Miben leszünk a partnerei?

Gyakorlati tapasztalatok megosztása a kriptovalutákkal kapcsolatban.

Segítünk, hogy melyik váltókkal jár a legjobban, hol és hogyan tud kedvezően váltani akár oda-vissza a hagyományos pénzek és a digitális pénzek között.

Megmutatjuk az online pénztárcák közti különbségeket, s segítünk a választásban.

Ha bankkártyát szeretne a tárcájához, akkor mutatunk rá megoldást.

Összehasonlítjuk Önnek a bányászcégeket, s mutatjuk a különbségeket.

Teljes magyar nyelvű ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére.

Mögöttünk nemcsak lelkes kriptovaluta rajongók állnak, hanem komoly pénzügyi szakemberek, tanácsadók, szakértők. Így állunk rendelkezésre akár komplett befektetési portfolióval kapcsolatos kérdésekben is. Szakmai partnerünk a penz-navigator.hu.

Jelentkezési lap

Töltse ki az alábbi mezőket, ha szeretne részt venni egy konzultáción!

  Adja meg nevét (kötelező)
  Adja meg e-mail címét (kötelező)
  Adja meg telefonszámát (kötelező)
  Adja meg települését (kötelező)
  Ide írhatja kérdését, üzenetét.

  Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom. Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

  Egy okos stratégiával kiemelkedő profit érhető el a kriptovaluták piacán.

  A 90 perces konzultáció ára: bruttó 19900 Ft.

  A konzultáció díját akár bitcoinban is befizetheti.

  A bitcoinkepzes.hu honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ezek az adatok saját befektetésünkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is.