Bitcoin bányászat

A bitcoin bányászat előnyei a vásárlással szemben

Amíg bitcoint bányászik, addig folyamatosan nő a bitcoinjainak a darabszáma! Vásárlás esetén egyedül az árfolyamváltozásból lehet profit, míg a bányászat során a bitcoinok az árfolyam változásától függetlenül is gyarapodnak és nyereséget termelnek!

Ha 1 bitcoin értéken vesz bányászati jogot, abból hozzávetőlegesen 3 bitcoin lehet 3 éven belül. Így háromszor jobban járhat, ha bányássza a bitcoint, mintha vásárolja! Ez az arány minden bitcoin bányászati csomagunknál igaz!

Bányászattal a bitcoin darabszámát növeli, így nemcsak az árfolyamváltozás jelent profitot! A bányászat során kitermelt növelt darabszám pedig védelmet nyújthat az árfolyam esetleges ingadozása ellen is!

A bitcoin bányászata

A bitcoinokat ma már óriási szerverparkokban bányásszák, melyekben több százezer vagy akár millió dolláros összeggel lehet részesedést venni. Néhány ilyen nagy bányásztársaság azonban kiváló üzleti érzékkel úgy döntött, hogy megnyitja kapuit a kisbefektetők előtt a gyorsabb fejlődés reményében. Az üzleti számításaikat pedig igazolja az élet, naponta utalják a kitermelt bitcoinokat az ügyfeleknek. Mi ezekkel a társaságokkal felvettük a kapcsolatot, megismertük működésüket és összehasonlító elemzést végeztünk tevékenységükről, hogy ügyfeleink a piacinál jóval kedvezőbb áron juthassanak bitcoinhoz!

Ahogy az elmúlt időszak is bizonyítja (az elmúlt évben is többszörösére nőtt a bitcoin árfolyama), óriási potenciál van a bitcoinvásárlásban. De a bitcoin bányászata még ezen is túltesz!

A leghatékonyabb bitcoin bányászat

A bitcoinkepzes.hu a tökéletes kapcsolat a sikeres kriptovaluta bányászathoz. Az általunk ajánlott bányászati-mix koncepció egy egyedülálló szoftverre épül, mely a bányászati piacot folyamatosan elemzi és a legjövedelmezőbb kriptovalutákat keresi és a bányász hardvereket perceken belül ehhez igazítja. Ez az egyedülálló koncepció lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy mindig a piac legnyereségesebb kriptovalutáját bányásszák. A kibányászott altcoinok és bitcoinok egy kripto-pénztárcába kerülnek, ahol ügyfeleink számára mindezeket a bányászcég a nap végén bitcoinra vagy ether-re váltja.

Ennek a koncepciónak neve: „Aktívan végrehajtott kriptobányászat“ vagy csak egyszerűen “Okos-bányászat". Ez a sima bitcoin bányászathoz képest extra profitot eredményezhet. Ügyfeleink számára bármikor lehetőség van arra, hogy a naponta bányászott nyereség saját tárcájukba kerüljön. A kibányászott bitcoinokat ügyfeleink szabadon használhatják fel, azt tesznek vele, amit szeretnének. Igény esetén ügyfeleink bitcoin tárcájához VISA vagy MASTERCARD kártyák is igényelhetőek.

A táblázat bemutatja, hogy mennyi bitcoin lesz a birtokában ha vásárolja, vagy bányássza a bitcoint a következő 3 évben.

Amennyiben 1 bitcoint vásárol rögtön az Öné lesz, de a következő 3 év során bitcoinjainak száma ugyanúgy 1 marad. Amennyiben ugyanezt az 1 bitcoint 3 éves bányászati jog bérlésére fordítja, bitcoinjainak száma a 3. év végéig folyamatosan növekszik. Így érheti el a negyedik év elejére az akár körülbelüli 3 bitcoinos értéket.

Dátum bitcoin vásárlás bitcoin bányászat
1. év 1 bitcoin 0 bitcoin
2. év 1 bitcoin 1 bitcoin
3. év 1 bitcoin 2 bitcoin
4. év 1 bitcoin 3 bitcoin

A bitcoinkepzes.hu több nagy nemzetközi bányászcéggel áll kapcsolatban

Az általunk ajánlott kriptovaluta bányászati csomagok nagy nemzetközi bányászcégek hivatalos csomagjai. Az oldalunkon bemutatott csomagok kondíciói azonosak a bányászcégek eredeti bányászati csomagjaival. A bitcoinkepzes.hu több nagy nemzetközi bányászcég hivatalos magyarországi szerződéses partnere.

Ezen cégek nagy kapacitású kriptovaluta bányász szerverparkokkal rendelkeznek, amelyek a legmodernebb kriptovaluta bányászati szoftverekkel vannak felszerelve. Ezek folyamatosan figyelik, hogy mely kriptovalutákat érdemes bányászni az adott pillanatban a piacon, majd a nap végén a különböző kriptovalutákat bitcoinra vagy ether-re váltják. Ennek köszönhetően, ha rajtunk keresztül vásárol bányászati bérleti jogot, biztos lehet benne, hogy a bérleti idő alatt a legtöbb bitcoint itt termelheti ki.

Mi az a három kérdés, amire feltétlenül tudnia kell a választ, ha kriptovalutákkal akar nyereséget elérni?

Szerezze meg legújabb bitcoin-ról szóló tanulmányunkat ingyen!

  Adja meg nevét (kötelező)
  Adja meg e-mail címét (kötelező)
  Adja meg telefonszámát (kötelező)
  Adja meg települését (kötelező)
  Ide írhatja kérdését, üzenetét.

  Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom. Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

  Miben leszünk a partnerei?

  Gyakorlati tapasztalatok megosztása a kriptovalutákkal kapcsolatban.

  Segítünk, hogy melyik váltókkal jár a legjobban, hol és hogyan tud kedvezően váltani akár oda-vissza a hagyományos pénzek és a digitális pénzek között.

  Megmutatjuk az online pénztárcák közti különbségeket, s segítünk a választásban.

  Ha bankkártyát szeretne a tárcájához, akkor mutatunk rá megoldást.

  Összehasonlítjuk Önnek a bányászcégeket, s mutatjuk a különbségeket.

  Teljes magyar nyelvű ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére.

  Mögöttünk nemcsak lelkes kriptovaluta rajongók állnak, hanem komoly pénzügyi szakemberek, tanácsadók, szakértők. Így állunk rendelkezésre akár komplett befektetési portfolióval kapcsolatos kérdésekben is. Szakmai partnerünk a penz-navigator.hu.

  SÁGI PÉTER

  Sági Péter pénzügyi elemző az Ön személyes kriptovaluta tanácsadója

  Sági Péter MBA végzettségű pénzügyi szakközgazdász, pénzügyi tervező, független pénzügyi szaktanácsadó, cégvezető. Emellett a Minősített Pénzügyi Tervezők Szakmai Egyesületének egyik alapítója és korábban szabályzati bizottságának elnöke. Ismereteit folyamatosan bővíti, frissíti nemzetközi konferenciákon, ahol nem kisebb pénzügyi szereplőkkel találkozik, kerekasztal beszélgetések során mint, például a chicagó-i tőzsde elnöke.

  Ennek köszönhetően kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel és nemzetközi szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, illetve tagja a világ vezető pénzügyi tervező szövetségének, az amerikai FPA-nek (Financial Planning Association - www.fpanet.org). Fiatal kora ellenére nagyon elismert a szakmájában és nagy gyakorlattal rendelkezik több száz magán és több tucat vállalati ügyfele kapcsán.

  Óriási kihívásnak tartja a magyarországi pénzügyi kultúra fejlesztését, ezért rendszeresen tart előadásokat nemcsak főiskolákon, egyetemeken, hanem a nagy nyilvánosság előtt is. Emellett több folyóirat és újság pénzügyi szakértője. A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) tagja, a penz-navigator.hu portál alapítója és vezető pénzügyi tanácsadója, s a Pénzakadémia Alapítvány elnöke.

  Sági Péter az utóbbi években aktívan foglalkozik a kriptovaluták piacával. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszert épített fel, hogy extrán jövedelmező minőségi és biztonságos kriptovaluta bányászati-, vásárlási és kereskedelmi szolgáltatásokkal és tanácsokkal láthassa el ügyfeleit, a kriptovaluták robbanásszerű ütemben növekvő piacán.

  Töltse ki az alábbi mezőket ha szeretné, hogy felvegyük Önnel személyesen a kapcsolatot!

   Adja meg nevét (kötelező)
   Adja meg e-mail címét (kötelező)
   Adja meg telefonszámát (kötelező)
   Adja meg települését (kötelező)
   Ide írhatja kérdését, üzenetét.

   Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom. Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

   Tájékoztatás a bitcoin bányászati lehetőségekről

   Ha kérdése van vagy érdekli a bitcoin bányászat, akkor hívjon minket vagy kérjen tájékoztatást a "Tájékoztatást kérek" gomb segítségével. Ez esetben visszahívjuk telefonon rövid időn belül.